CELIKO KONCENTRAT CIASTA KUKURYDZIANEGO 250G
Produkt nie zawiera glutenu.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
zny Chleb kukurydziany z błonnikiem Celiko - do przygotowania chleba, bułek, pizzy lub tortilli.
Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Chleb dobrze smakuje z dodatkami: ziarnami słonecznika, dyni, sezamu, siemienia lnianego, suszonymi pomidorami.
Produkt bezglutenowy (PL-064-023)
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepis na wykonanie chleba - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/
Zestaw zawiera 2 opakowania Chleba kukurydzianego Celiko - po 250 g każde.
Koncentrat ciasta kukurydzianego z błonnikiem do przygotowania chleba, bułek, pizzy. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia i mąka kukurydziana (85%), błonnik(4,6%), glukoza, substancja zagęszczająca - guma guar, sól, drożdże.
Wartość odżywcza | w 100 g koncentratu: |
Wartość energetyczna: | 1437 kJ / 339 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 78 g |
w tym cukry: | 3,9 g |
Błonnik: | 7,3 g |
Białko: | 2,6 g |
Sól: | 1,8 g |