• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • zmień

Język:

Waluta:

Z uwagi na zbliżające się Święta Wielkanocne oraz weekend majowy, uprzejmie informujemy, że dnia 19 kwietnia

oraz dnia 2 maja sklep stacjonarny będzie nieczynny, zamówienia w sklepie internetowym można składać jak w

każdy dzień roboczy. Ostatnim dniem wysyłki zamówień przed Świętami będzie czwartek 18 kwietnia.

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

CIASTO CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 250 G

Producent: BEZGLUTEN

Stan produktu: nowy

Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:

  • Przesyłki Europa 120.00 zł brutto
  • Kurier DPD 15.90 zł brutto
  • Kurier DPD za pobraniem 21.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 12.90 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Opis produktu

Skład:

cukier, utwardzony tłuszcz roślinny, skrobia kukurydziana, jaja,skrobia ziemniaczna, czekolada 10% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe,kakao,emulgator: lecytyna sojowa), woda, błonnik pokarmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja zagęszczająca: guma guar; proszek do pieczenia bezglutenowy (substancje spulchniające: difosforany, wodorowęglan sodu; skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana).

Może zawierać śladowe ilości mleka.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: 1839kJ/439kcal

- białko: 3,75 g
- węglowodany: 59,2 g
- tłuszcz: 20,8 g


Masa netto: 250 g
Waga: 250 g

Kod producenta: I24

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: CIASTO CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 250 G
Zapytaj o produkt
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać zniżki oraz informacje o promocjach i wyprzedażach.

Firma

Do 14 dni masz zawsze możliwość odesłania zamówionych produktów które nie spełniają Twoich oczekiwań.
czytaj więcej o zwrotach >

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.