LEMON CAKE MIX BABKA CYTRYNOWA BALVITEN
Produkt nie zawiera glutenu.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Skład:
cukier, skrobia kukurydziana, skrobia natywna ryżowa, proszek mleczny, mąka ryżowa, aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, metyloceluloza; substancja spulchniająca: pirofosforan dwusodowy, kwaśny węglan sodu, błonnik pokarmowy, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego.
Na terenie zakładu produkcyjnego używane są: jaja, orzechy, mąka sojowa, mleko, seler, sezam.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1550 kJ/ 371kcal
białko: 5,52 g
węglowodany: 84 g
-w tym cukry: 39,5 g
tłuszcz: 0,34 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g
błonnik: 2,1 g
sodium
sód: 0,19 g
Produkt dietetyczny do stosowania w diecie bezglutenowej.
Nie zawiera konserwantów.
Przygotować:
Mix do ciasta
150 ml oleju roślinnego
4 jaja
Sposób przyrządzania:
Zawartość opakowania wsypać do miski, dodać 150 ml oleju i 4 jaja. Mieszać składniki mikserem aż powstanie konsystencja gładkiego ciasta. Masę wylać do formy. Piec 40 minut w temperaturze 180°C.
Waga: 380 g