• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • zmień

Język:

Waluta:

Dodano produkt do koszyka

BESTSELLER

MIESZANKA BEZGLUTENOWA NA CIASTO KRUCHE 500G

MIESZANKA BEZGLUTENOWA NA CIASTO KRUCHE 500G

Produkt bezglutenowy

Producent: DR.GF

Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:
  • Przesyłki Europa 120.00 zł brutto
  • Kurier DPD 15.90 zł brutto
  • Kurier DPD za pobraniem 21.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 12.90 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Opis produktu

Składniki: skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia z tapioki, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; substancja spulchniająca: E500 (ii), sól, aromat waniliowy.

Mieszanka BEZGLUTENOWA CIASTA KRUCHEGO o delikatnie wyczuwalnym waniliowym smaku i aromacie, jest podstawą w tworzeniu wielu ciast. Idealnie nadaje się do wyrobu kruszonek oraz spodów do ciast takich jak: tarty, ciasta owocowe, serniki i jabłeczniki.
Dodatkowo ciasta można przekładać kremami, konfiturami, dekorować polewą lub bitą śmietaną.
Mieszanka do CIASTA KRUCHEGO, dzięki idealnie zbalansowanym składnikom, sprawia, że gotowe, wypieczone ciasto jest delikatne, kruche i smaczne oraz nie wchłania wilgoci. Może być także wykorzystywane do produkcji kruchych ciasteczek sposobem tradycyjnym i maszynowym.

Produkt dietetyczny nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników !!!

Produkt zalecany do stosowania dietetycznego w diecie bezglutenowej.

Do sporządzenia ciasta przygotuj tylko:
140 g masła ▪ 100 g jaj (2 sztuki) ▪ 30 g żółtek (2 sztuki)

 

Mieszanka bezglutenowa na ciasto kruche od firmy DR.GF to sprawdzony wybór dla osób, które nie stosują glutenu w swojej diecie. Dzięki niej przygotowanie wyśmienitych wypieków jest jeszcze łatwiejsze!

Mieszanka bezglutenowa do ciast DR.GF pozwala na przygotowanie ciasta kruchego, o delikatnym aromacie i smaku wanilii, które daje szerokie zastosowanie w każdej kuchni.

Ciasto DR.GF może być używane jako spód do tarty, do wyrobu kruszonek, do ciast z owocami, na przykład jabłecznika, do serników. Także ciasto doskonale komponuje się z konfiturami, z kremami, z bitą śmietaną oraz z polewami. Można stosować je również do przygotowywania kruchych ciasteczek ręcznie oraz maszynowo.

Mieszanka bezglutenowa skład – w składzie mieszanki znajdziemy skrobię pszenną bezglutenową, a także mąkę kukurydzianą oraz mąkę ryżową oraz inne dodatki, które powodują, że gotowe ciasto jest tak smaczne. Mieszanka nie zawiera barwników i konserwantów.

Aby przyrządzić bezglutenowe ciasto kruche z mieszanki DR.GF wystarczy dodać tylko masło oraz jajka i żółtka. To takie proste!

Stan produktu: nowy

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Firma

Do 14 dni masz zawsze możliwość odesłania zamówionych produktów które nie spełniają Twoich oczekiwań.
czytaj więcej o zwrotach >

kontakt
tel 536 406 557 info@sklepbezglutenowy.com.pl -------Sklep stacjonarny czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.