Szanowni Klienci

PRODUKTY ŚWIEŻE WYSYŁAMY

DWA RAZY W TYGODNIU - WTOREK/ CZWARTEK -

PUTKA, HERT (zamówienia do poniedziałku do godz. 9:00 na wtorek

oraz do środy do godz. 9:00 na czwartek)

ORAZ RAZ W TYGODNIU - ŚRODA - BALVITEN, MICHA (zamówienia  

przyjmujemy do poniedziałku do godz. 9:00)

Zamówienia złożone po wymienionym czasie przechodzą na następny

tydzień.

W TYGODNIU 1-7.04 NIE WYSYŁAMY ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW.

 

 

  • Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Zmień

Język:

Waluta:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
MUFFINY CZEKOLADOWE Z KREMEM BUDYNIOWYM KONCENTRAT 310G -CELIKO

BESTSELLER

MUFFINY CZEKOLADOWE Z KREMEM BUDYNIOWYM KONCENTRAT 310G -CELIKO

Produkt nie zawiera glutenu.

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: CELIKO

Cena: 9.79 brutto

Ilość:
Liczba sztuk w magazynie:
14
Czas dostawy:
do 3 dni roboczych
Koszty dostawy:
  • DPD POLSKA 22.40 zł brutto
  • Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost POLSKA 15.95 zł brutto
  • DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Produkt bezglutenowy (PL-064-052)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta, muffiny i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

 

Koncentrat ciasta do wypieku muffin w proszku. Produkt bezglutenowy.

Składniki ciasta: cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% - masa kakaowa min. 34%), skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; aromat, sól, substancja zagęszczająca - guma ksantanowa. Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.

Może zawierać: soję

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 30 g koncentratu kremu budyniowego
  • 12 szt. foremek
Wartość odżywcza w 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego: 1 szt. muffiny ok. 45 g
Wartość energetyczna: 1604 kJ / 383 kcal 721 kJ / 173 kcal
Tłuszcz: 20 g 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g 0,1 g
Węglowodany: 47 g 21 g
w tym cukry: 25 g 11 g
Błonnik: 1,1 g 0,5 g
Białko: 4,3 g 1,9 g
Sól: 0,71 g 0,32 g

Produkty podobne

Firma
Kontakt

Sklep bezglutenowy

ul. Dworcowa 66

05-820 Piastów

 tel 536 406 557

info@sklepbezglutenowy.com.pl

pracujemy od 9 do 14

Numer rachunku bankowego

Alior Bank

26 2490 0005 0000 4500 7440 0656