BABKA CYTRYNOWA BEZGLUTENOWA- DR OETKER
Produkt nie zawiera glutenu.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
Informacje z opakowania
Opis produktu
Babka cytrynowa w proszku bez glutenu.
Ten sam smak!
Naturalny aromat.
Bez modyfikowanych skrobi.
Cechy produktu
Ciasto można podzielić na 16 porcji. 1 porcja = ok. 46 g
Wytwarzanie produktów bezglutenowych podlega restrykcyjnym kontrolom na każdym etapie ich produkcji.
Masa: 351 g
Składniki
cukier, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), substancję zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat cytrynowy naturalny
Wartość odżywcza
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PO PRZYRZĄDZENIU: | |||
100 g | 1 porcja = 46g | (%*) | |
Energia | 1431 kJ 342 kcal |
658 kJ 157 kcal |
8% |
Tłuszcz | 17,7 g | 8,1 g | 12% |
w tym Kwasy Tł. Nasycone | 9,8 g | 4,5 g | 23% |
Węglowodany | 40,7 g | 18,7 g | 7% |
w tym Cukry | 17,8 g | 8,2 g | 9% |
Białko | 4,2 g | 1,9 g | 4% |
Sól | 0,7 g | 0,32 g | 5% |
Błonnik | 1,3 g | 0,6 g |
- Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wyśmienita babka cytrynowa Dr Oetker – ta cytrynowa babka to idealna bezglutenowa babka cytrynowa, która nie ma glutenu, ale ma ten sam smak!
Ta cytrynowa babka zachwyca delikatną nutą cytryny – jako bezglutenowa babka jest również przeznaczona dla osób na diecie bezglutenowej. Smaczna babka cytrynowa bez glutenu sprawdzi się na deser i na rożne przyjęcia.
Babka cytrynowa bezglutenowa od Dr Oetker to prosty i szybki w wykonaniu wypiek – wystarczy tylko dodać składniki na liście. Ta cytrynowa babka bezglutenowa oczaruje każdego swoim smakiem!