Bezglutenowy i wegański pasztet z zielonej soczewicy 240g ZDROWA MICHA
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Pyszny i zdrowy pasztet z soczewicy zielonej
Pasztet z soczewicy zielonej to doskonała alternatywa dla tradycyjnych mięsnych pasztetów, idealny dla osób dbających o zdrowie oraz dla tych, którzy przestrzegają diety bezglutenowej lub wegańskiej. Wykorzystując w pełni naturalne składniki, pasztet z soczewicy zielonej i marchewki oferuje wyjątkowy smak i wartości odżywcze. Pasztet zielona soczewica to świetna propozycja na urozmaicenie posiłków dla dzieci, młodzieży i dorosłych.
Wyjątkowy smak – pasztet z zielonej soczewicy
Ten pasztet z zielonej soczewicy wyróżnia się swoim unikalnym smakiem, który zyskuje dzięki chmurce chrzanowej. Po zapieczeniu, pasztet z soczewicy zielonej i warzyw nabiera delikatnej, ostro-słodkiej nuty, która zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. Wegański pasztet z zielonej soczewicy to prawdziwa perełka wśród wegańskich pasztetów, która sprawi, że każdy posiłek stanie się wyjątkowym doświadczeniem.
Wegańska alternatywa – wegański pasztet z soczewicy zielonej
Wegański pasztet z soczewicy zielonej to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących zdrowszych alternatyw dla tradycyjnych pasztetów. Brak glutenu i składników pochodzenia zwierzęcego czyni pasztet z zielonej soczewicy z pieczarkami doskonałym wyborem dla osób na diecie wegańskiej. Dzięki bogactwu błonnika, białka i witamin, pasztet z soczewicy zielonej wegański wspomaga zdrowe odżywianie i dostarcza energii na cały dzień.
Zdrowie na talerzu – dietetyczny pasztet z zielonej soczewicy
Dietetyczny pasztet z zielonej soczewicy to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja na każdy posiłek. Soczewica zielona, będąca głównym składnikiem, jest źródłem wartościowego białka roślinnego, a także żelaza, magnezu i witamin z grupy B. Regularne spożywanie soczewicy wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego i wpływa korzystnie na poziom cholesterolu we krwi.
Soczewica zielona (30%), cebula, korzeń pietruszki, mąka ryżowa, chrzan, ocet jabłkowy, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), sól, czosnek, tymianek, lubczyk, kminek, pieprz, gałka muszkatołowa, liść laurowy, jagody jałowca, słodka papryka, ziele angielskie..
-
Wartość energetyczna566kj /135 kcal
-
Tłuszcz- w tym kwasy tłuszczowe nasycone6,4g0g
-
Węglowodany- w tym cukry15,4g1,3g
-
Białko4,6g
-
Błonnik1g
-
Sól0g
- glutenu
- mleka
- jaja kurzych
- soi
- skrobi pszennej bezglutenowej
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- konserwantów
- spulchniaczy
- ulepszaczy
- hydroksypropylometylocelulozy (E464)
- innej chemii