BEZGLUTENOWY MUFFIN Z DYNIĄ 120G - PUTKA BEZ GLUTENU --dostępny od 28.10.2024! ----
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Delikatna muffinka wypełniona nadzieniem dyniowym z orzechami pekan.
Składniki: dynia 20 %, cukier, MLEKO, mąka ziemniaczana, skrobia PSZENNA bezglutenowa, JAJA, olej rzepakowy, ORZECH PEKAN, mąka ryżowa, syrop klonowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu, skrobia modyfikowana, substancja spulchniająca: E 500, cynamon, barwnik: karoteny.
Numer certyfikujący: PL-033-116
Termin przydatności: 5 dni.
w 100 g | w 120 g | %RWS w porcji 120 g | |
Wartość energetyczna | 1347kJ/321 kcal | 1616kJ/385 kcal | 19% |
Tłuszcz | 13,0 g | 15,6 | 22% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,20 g | 1,44 | 7% |
Węglowodany | 48,0 g | 58,0 | 22% |
w tym cukry | 24,0 g | 28,8 | 32% |
Błonnik | 1,40 g | 1,68 | - |
Białko | 1,90 g | 2,30 | 5% |
Sól | 0,08 g | 0,10 | 2% |