Danie czerwone curry z grzybami shitake i soczewicą BEZGL. BIO 283 g AUGA
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Koszty dostawy:
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 17.98 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
OPIS
Ekologiczne, bezglutenowe, gotowe do zjedzenia danie z grzybami shitake, zieloną soczewicą i warzywami w sosie na bazie czerwonego curry z kokosem. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
SKŁADNIKI
woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pomidory*, grzyby shiitake* (łac. Lentinula edodes) 10%, zielona soczewica* 8%, marchew*, ziemniaki*, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), cukier*, mąka ryżowa*, indyjskie przyprawy curry* 0,8% (zawiera: chili*, zosnek*), sól morska, słodka papryka w proszku*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza | 439/105 |
Tłuszcz | 4.3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3.9 g |
Węglowodany | 12.2 g |
w tym cukry | 4 g |
Błonnik | 2.5 g |
Białko | 3.1 g |
Sól | 0.78 g |
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
PRODUCENT: AUGA
BIO: TAK
BEZGLUTENOWY: TAK
WEGETARIAŃSKI: TAK
WEGAŃSKI: TAK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w chłodnym miejscu po otwarciu i zużyć w ciągu 2 dni.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.