GFL SPAGHETTI MAKARON BEZGLUTENOWY
Produkt bezglutenowy
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
- receptura oparta na surowcach naturalnie bezglutenowych: kukurydzy i ryżu
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna : 1514 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 6,5 g
Sól: 4,5 g
Masa netto: 250 g
Okres przydatności do spożycia: 24 miesiące
Sposób przygotowania:
Do 1 l wrzącej, osolonej wody wkładać stopniowo makaron. Zamieszać. Gotować 8-10 minut, mieszając od czasu do czasu.