MAGDALENKI - BABECZKI Z CIASTA BISZKOPTOWEGO Z NADZIENIEM MORELOWYM 200G - BEZGLUTEN
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, soi, czekolady
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Pyszne, delikatne, rozpływające się w ustach babeczki z nadzieniem morelowym. Pakowane pojedynczo doskonałe do szkoły, na deser lub na wycieczkę jako słodka przekąska.
Składniki:
Ciasto biszkoptowe (70%): Jaja, cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, skrobia ryżowa, skrobia ziemniaczana, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna; błonnik pokarmowy, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; emulgatory: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja spulchniająca: węglany sodu; aromat. Nadzienie morelowe (30%): morele /35%/, cukier, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, konserwant: sorbinian potasu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1749 kJ /418,5 kcal
- tłuszcz: 22,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
- węglowodany: 47,63 g
w tym cukry: 33 g
- błonnik pokarmowy: 2,4g
- białko: 4,5 g
- sól: 0,388 g
Masa netto: 4 x 50 g (200 g)
Waga: 200 g
Ilość w opakowaniu: 4 szt
Wyśmienite babeczki bez glutenu – słodkie i puszyste Magdalenki od firmy BEZGLUTEN zachwycą każdego!
Babeczki Magdalenki to pyszne ciasto biszkoptowe bezglutenowe, które zostało wypełnione nadzieniem morelowym. Nie zawierają glutenu, mleka, soi, a także czekolady, dlatego mogą być bezpiecznie stosowane przez osoby z nietolerancją tych składników, dlatego musi wyeliminować je ze swojej diety.
Magdalenki BEZGLUTEN to wspaniały wybór dla młodszych i starszych – posmakują każdego, kto uwielbia słodkości!