MAKARON KRAKOWSKI NISKOBIAŁKOWY PKU - NITKA GRUBA 250 G
Produkt nie zawiera glutenu, mleka, jaj, czekolady, soi, PKU.
Producent: BEZGLUTEN
- DPD POLSKA 20.34 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 15.20 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Skład:
skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, woda, sól, substancja zagęszczająca: E 464; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: E 575, barwnik: karoteny.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1456,8 kJ / 348,20 kcal
- białko: 0,3 g
- węglowodany: 85,40 g
- tłuszcz: 0,6 g
fenyloalanina 10,60 mg / 100 g produktu
Masa netto: 250 g
Waga: 250 g
Makaron Krakowski – niskobiałkowy PKU i bezglutenowy – sprawdzi się w każdej kuchni!
Oferowany przez firmę BEZGLUTEN Makaron Krakowski to makaron bezglutenowy – skład produktu opiera się o skrobię kukurydzianą i skrobię pszenną bezglutenową. Oprócz glutenu nie zawiera także innych alergenów, w tym mleka, jaj, czekolady, soi.
Świetnie sprawdzi się jako makaron bezglutenowy do rosołu, zupy pomidorowej, a także innych rodzajów zup oraz do innych typów dań.
Makaron bezglutenowy kcal – 348,20 kcal na 100 g produktu.
Kod producenta: N22
Stan produktu: nowy
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.