Szanowni Klienci

PRODUKTY ŚWIEŻE WYSYŁAMY

DWA RAZY W TYGODNIU - WTOREK/ CZWARTEK -

PUTKA, HERT (zamówienia do poniedziałku do godz. 9:00 na wtorek

oraz do środy do godz. 9:00 na czwartek)

ORAZ RAZ W TYGODNIU - ŚRODA - BALVITEN, MICHA (zamówienia  

przyjmujemy do poniedziałku do godz. 9:00)

Zamówienia złożone po wymienionym czasie przechodzą na następny

tydzień.

W TYGODNIU 1-7.04 NIE WYSYŁAMY ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW.

 

 

  • Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Zmień

Język:

Waluta:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
MIESZANKA CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI 5 - PIĘĆ PRZEMIAN

MIESZANKA CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI 5 - PIĘĆ PRZEMIAN

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: PIĘĆ PRZEMIAN
Powiadom mnie o dostępności

Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:
  • DPD POLSKA 22.40 zł brutto
  • Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost POLSKA 15.95 zł brutto
  • DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

OPIS

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi

Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól.

Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

 

Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:

wartość energetyczna: 1528 kJ / 365 kcal

Tłuszcz: 17 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g

Węglowodany: 39 g

w tym cukry: 2,1 g

Błonnik: 17 g

Białko: 12 g

Sól: 1,7 g

 

Sposób przygotowania:

1. Nagrzej piekarnik do 190°C.

2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.

3. Wsyp mieszankę do miski.

4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody.

5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.

6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

 

masa netto: 500 g

 

Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl.

 
Zgłoś błędne dane produktu
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

 

Produkty podobne

Powiadomienie o dostępności:

Wybrany produkt jest niedostępny.
Wpisz swój adres e-mail, a poinformujemy Cię, gdy produkt będzie dostępny.


Adres e-mail:


Firma
Kontakt

Sklep bezglutenowy

ul. Dworcowa 66

05-820 Piastów

 tel 536 406 557

info@sklepbezglutenowy.com.pl

pracujemy od 9 do 14

Numer rachunku bankowego

Alior Bank

26 2490 0005 0000 4500 7440 0656