MIESZANKA DO BATONÓW Z PORZECZKĄ 460G- PIĘĆ PRZEMIAN
Produkt nie zawiera glutenu.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z porzeczką
Masa netto: 460 g
Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.
2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym.
3. Przesyp mieszankę do miski.
4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g) rozgnieć i dodaj do mieszanki.
5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min.
6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.