• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Zmień

Język:

Waluta:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
BEZGLUTENOWE CIASTO Z CZEKOLADĄ 300G W PROSZKU - BEZGLUTEN

BESTSELLER

BEZGLUTENOWE CIASTO Z CZEKOLADĄ 300G W PROSZKU - BEZGLUTEN

Produkt nie zawiera glutenu i mleka.

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: BEZGLUTEN
Powiadom mnie o dostępności

Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:
  • DPD POLSKA 22.40 zł brutto
  • Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
  • DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Kod producenta:
I11
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Składniki: Ciasto w proszku: skrobia kukurydziana, kakao, skrobia ryżowa, inulina, substancje spulchniające: węglany sodu,difosforany; skrobia ziemniaczana, aromat. Dropsy czekoladowe (10%): cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (zawiera soje); aromat waniliowy.

 

Wartość odżywcza ( po przygotowaniu) : w 100 g

Wartość energetyczna : 1559 kJ/ 368 kcal

Tłuszcz: 4,0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g

Węglowodany: 80 g

w tym cukry: 4,3 g

Błonnik: 1,1 g

Białko: 2,5 g

Sól: 0,65 g

 

Masa netto: 300 g

Opakowanie zawiera:

270 g mieszanki + 30 g dropsów czekoladowych

Okres przydatności do spożycia: 12 m-cy

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Do przyrządzenia ciasta należy przygotować następujące składniki:

3 jajka

110 g cukru

180 ml oleju lub 170 g rozpuszczonego, wystudzonego masła

50 ml wody

 

Wykonanie:

1. Wszystkie składniki umieść w misce i wymieszaj mikserem na najwyższych obrotach przez około 2 minuty do uzyskania gładkiej masy, po czym wsyp dropsy i wymieszaj łyżką.

2. Przelej masę do foremki 25 x 11 cm wyłożonej papierem do pieczenia i wyrównaj powierzchnię.

3. Foremkę umieść w piekarniku nagrzanym do 170 °C, piecz (bez termoobiegu) przez około 55 min, po czym wyjmij z foremki i wystudź. Przechowuj pod przykryciem.

Dołączonymi dropsami można zamiennie posypać ciasto dopiero po wlaniu do foremki.

SMACZNEGO!

Produkty podobne

Powiadomienie o dostępności:

Wybrany produkt jest niedostępny.
Wpisz swój adres e-mail, a poinformujemy Cię, gdy produkt będzie dostępny.


Adres e-mail:


Firma
Kontakt

Sklep bezglutenowy

ul. Dworcowa 66

05-820 Piastów

 tel 536 406 557

info@sklepbezglutenowy.com.pl

pracujemy od 9 do 14

Numer rachunku bankowego

Alior Bank

26 2490 0005 0000 4500 7440 0656