Szanowni klienci

Zamówienia na produkty z Balvitenu i Zdrowej Michy przyjmujemy do poniedziałku do godziny 9:00. Wysyłka w środę.

Zamówienia na produkty z Putki Bez Glutenu i Herta przyjmujemy do poniedziałku i środy do godziny 9:00. Wysyłka wtorek i czwartek.

 

Zamówienia złożone po terminie, przechodzą na następny tydzień.

 

  • Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Zmień

Język:

Waluta:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
MIESZANKA BEZGLUTENOWA NALEŚNIKI & GOFRY - 1000G

BESTSELLER

MIESZANKA BEZGLUTENOWA NALEŚNIKI & GOFRY - 1000G

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: BEZGLUTEN

Cena: 22.98 brutto

Ilość:
Liczba sztuk w magazynie:
2
Czas dostawy:
do 3 dni roboczych
Koszty dostawy:
  • DPD POLSKA 22.40 zł brutto
  • Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
  • DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

 

Składniki: skrobie (kukurydziana, ziemniaczana), mąki (kukurydziana, jaglana), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1463kJ/345kcal

Tłuszcz: 0,3 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 83 g

w tym cukry: 0,2 g

Błonnik: 1,1 g

Białko: 1,1 g

Sól: 0,02 g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto: 1000 g

PANCAKE

Składniki:
100 g mieszanki Pancake&gofry - mieszanka bezglutenowa
1 jajko
120 ml mleka
50 ml oleju
30 g cukru pudru
¾ łyżeczki proszku do pieczenia

Wykonanie:
Wszystkie składniki zmiksować na jednolitą, gładką masę. Na rozgrzaną teflonową patelnię (bez tłuszczu) nakładać ciasto. Smażyć na małym ogniu do złotobrązowego koloru z obu stron.

GOFRY

Składniki:
200 g mieszanki Pancake&gofry - mieszanka bezglutenowa
180 ml mleka
120 ml oleju
4 łyżki cukru
2 jajka
1 łyżeczka proszku do pieczenia

Wykonanie:
Białka ubić na sztywną pianę. W osobnej misce zmiksować pozostałe składniki na gładką masę, a następnie delikatnie łyżką wymieszać z białkami. Smażyć w gofrownicy do złotobrązowego koloru skórki.

Produkty podobne

Firma
Kontakt

Sklep bezglutenowy

ul. Dworcowa 66

05-820 Piastów

 tel 536 406 557

info@sklepbezglutenowy.com.pl

pracujemy od 9 do 14

Numer rachunku bankowego

Alior Bank

26 2490 0005 0000 4500 7440 0656