PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opinie:
Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
Koszty dostawy:
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 17.98 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Zapytaj o produkt
Opis produktu
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany - 8,2 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany - 8,2 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy