BEZGLUTENOWE SPODY DO PIZZY NISKOBIAŁKOWE BEZGLUTEN - 300G
Produkt nie zawiera glutenu, mleka, jaj, soi, czekolady, PKU.
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Skład: woda, skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, cukier, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), drożdże, sól, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: pektyna, guma guar, E 464; emulgatory: lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; zioła prowansalskie, regulator kwasowości: E 575; substancja spulchniająca: węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1071kJ /253 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 0,6 g
Sól: 1,54 g
Masa netto: 300 g
Zalecany sposób przyrządzania pizzy:
Spód do pizzy wraz z farszem piec w nagrzanym do około 200 0C piekarniku przez 5-10 minut.