Polityka prywatności i pliki cookies

Ochrona danych osobowych

Administratorem danych osobowych klientów sklepu internetowego SKLEPBEZGLUTENOWY.COM.PL jest Zdrowa Żywność Bezglutenowa Wioleta Zysk z siedzibą w Stasim Lesie, przy ul. Długiej 42b/2. Numer księgi GIODO pod którym zarejestrowane są zbiory baz danych naszego sklepu to: 128578 i 128579.

Powierzone nam przez Ciebie dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  • Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawą z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  • Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29.0.04 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).


Sklep SKLEPBEZGLUTENOWY.COM.PL ogranicza wykorzystanie danych osobowych swoich Klientów do niezbędnego minimum wymaganego do realizacji zamówień złożonych drogą internetową. Dane osobowe Klientów, którzy wyrazili chęć otrzymywania newslettera są wykorzystywane również do informowania o promocjach i nowościach w naszym sklepie. Dane osobowe nie są udostępniane osobom trzecim ani żadnym zewnętrznym podmiotom.

Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania. Klient, który zarejestrował się w naszym sklepie może samodzielnie zmieniać swoje dane osobowe po zalogowaniu się na swoje konto. 

Pliki cookie

Jesteśmy bardzo zainteresowani poznaniem, w jaki sposób korzystasz ze stron internetowych w naszym serwisie. Jeżeli się na to zgodzisz, zachowamy na Twoim komputerze tzw. pliki cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o klikaniu z Twojego komputera.

Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. W większości przeglądarek zmiany ustawień dokonasz w menu „Narzędzia”, a następnie zakładce „Prywatność”. Instrukcje dotyczące obsługi cookies oraz ich usuwania znajdziesz w menu „Pomoc” w swojej przeglądarce.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.