Szanowni klienci

Zamówienia na produkty z Balvitenu i Zdrowej Michy przyjmujemy do poniedziałku do godziny 9:00. Wysyłka w środę.

Zamówienia na produkty z Putki Bez Glutenu i Herta przyjmujemy do poniedziałku i środy do godziny 9:00. Wysyłka wtorek i czwartek.

 

Zamówienia złożone po terminie, przechodzą na następny tydzień.

 

  • Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Zmień

Język:

Waluta:

Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
LOW-CARB KETO BROWNIE MIX

LOW-CARB KETO BROWNIE MIX

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: BEZGLUTEN

Cena: 17.37 brutto

Ilość:
Liczba sztuk w magazynie:
1
Czas dostawy:
do 3 dni roboczych
Koszty dostawy:
  • DPD POLSKA 22.40 zł brutto
  • Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
  • DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Składniki: mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska.

BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY

Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający

Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam, mleko.

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Wartość odżywcza w 100 g (po przygotowaniu):

Wartość energetyczna: 1918 kJ/ 464 kcal

Tłuszcz:  41 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g

Węglowodany: 25 g

w tym

-cukry: 1,6 g

-alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 19 g

Błonnik: 5,6 g

Białko: 10 g

Sól: 0,28g

 

Sposób przygotowania:

Ciasto Keto Brownie:

  1. Rozgrzej piekarnik do 180 ⁰C (bez termoobiegu).
  2. Przygotuj 100g roztopionego, ostudzonego masła oraz 2 jajka.
  3. Umieść KETO mix w misce, dodaj jajka, masło.
  4. Zmiksuj do uzyskania gładkiego ciasta, przy użyciu trzepaczki, łyżki lub miksera na najmniejszych obrotach, wystarczy parę obrotów miksera by nie przemieszać.
  5. Przełóż masę do przygotowanej formy („keksówka” ok. 23 x 8 x 7 cm) wyłożonej papierem do pieczenia.
  6. Piecz przez ok. 20 minut.
  7. Wyjmij i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia.

 

Produkty podobne

Firma
Kontakt

Sklep bezglutenowy

ul. Dworcowa 66

05-820 Piastów

 tel 536 406 557

info@sklepbezglutenowy.com.pl

pracujemy od 9 do 14

Numer rachunku bankowego

Alior Bank

26 2490 0005 0000 4500 7440 0656