LOW-CARB KETO BROWNIE MIX
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- DPD POLSKA 22.40 zł brutto
- Odbiór osobisty - 05-820 Piastów ul. Dworcowa 66 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost POLSKA 16.95 zł brutto
- DPD za pobraniem 26.00 zł brutto
Składniki: mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska.
BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY
Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający
Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam, mleko.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g (po przygotowaniu):
Wartość energetyczna: 1918 kJ/ 464 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 25 g
w tym
-cukry: 1,6 g
-alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 19 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 10 g
Sól: 0,28g
Sposób przygotowania:
Ciasto Keto Brownie:
- Rozgrzej piekarnik do 180 ⁰C (bez termoobiegu).
- Przygotuj 100g roztopionego, ostudzonego masła oraz 2 jajka.
- Umieść KETO mix w misce, dodaj jajka, masło.
- Zmiksuj do uzyskania gładkiego ciasta, przy użyciu trzepaczki, łyżki lub miksera na najmniejszych obrotach, wystarczy parę obrotów miksera by nie przemieszać.
- Przełóż masę do przygotowanej formy („keksówka” ok. 23 x 8 x 7 cm) wyłożonej papierem do pieczenia.
- Piecz przez ok. 20 minut.
- Wyjmij i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia.